EPDM rubber dakbedekking

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Deze éénlaags synthetisch dakrubber heeft dankzij zijn duurzaam en betrouwbaar karakter een weg gevonden naar een ongekend aantal toepassingen.

Zo is EPDM ideaal als dakbedekking en het bekleden van prefab-dakpanelen. Ook als waterkering in muren en bij het aanleggen van bijvoorbeeld een bassin voor Sprinklessystemen biedt EPDM een oplossing. EPDM is uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Het zal niet snel scheuren of barsten door uitdroging zoals de klassieke dakbedekking, want EPDM is een dakbedekking die UV- en ozonbestendig is. Bovendien wordt EPDM volledig koud verwerkt, volledig gelijmd en met ballast of mechanisch bevestigd. Er is dus geen brandgevaar op het dak, wat betekent dat u aanzienlijk zult sparen op uw brandverzekering.


EPDM is duurzaam en milieuvriendelijk

Met EPDM kiest u ook voor een duurzame en milieuvriendelijk product. EPDM gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is volledig recyclebaar op milieuvriendelijke wijze. Mede door zijn lange levensduur is EPDM zo goed als onderhoudsvrij.

BossCover EPDM : 10 jaar product garantie.
Wie zekerheid zegt, zegt garantie. Op BossCover EPDM geldt maar liefst 10 jaar productgarantie. Deze garantie wordt hard gemaakt door de stevige financiële basis van de 140 jaar bestaande Van Doorn Groep waarvan Mawipex een onderdeel is.